Nuffnang Saya

Jom follow Saya :)

Monday, April 27, 2009

Mak Aihh...! Ramainya..

salam...

selamat petang..

cik angah pelik ni...apsal makin hari makin bertambah FOLLOWER cik angah?

dan yang bertambah pelik, pandai follow tp x beritahu u all dari negara benua mana?

cik angah x kisah pun korang nak follow,follow ajelah..tp,sekurang2 nya tinggalkan lah jejak perantau anda..

ini x...hmmm...

so kepada mereka-mereka yang telah follow/link saya, sila beritahu ok?

senang saya link n follow korang jugak..

regards,

cik angah


Komenlah setiap kali anda membaca =)

29 pengkritik bebas:

Framestone said...

peh lagi ramai follower die dari bro ek

NoRT said...
This comment has been removed by the author.
NoRT said...

ramai peminat kot...

Cik Angah said...

bro:- itulah..angah punpelik mana datang makhluk2 tuhan paling seksi ni..hehe

Cik Angah said...

Nort:- peminat?xde maknanya...

erolnukman said...

hehehe...ramai nye..
peminat kot..

Selamburb said...

ini menunjukkan blog ni
ada impak maksima..

Cik Angah said...

erol nukman:- peminat lah sangat..hahaha..bukan artis pun..

Cik Angah said...

selamburb:- impak maksima?xde maknanya...mengarut lah..hehe

iman daud said...

cik angah dh jd artis.. hehe

cahaya bulan said...

laaa...sebab blog cik angah best la..:) apa lagi.. share2 la petua.. camana dapat menarik perhatian follower nih..hi3..

Cik Angah said...

iman daud:- artis?haha..xmungkin..

Cik Angah said...

moonLight:- sik ada petua pun..hu3

SiS-lin said...

betui tu,klu ada link,apa2 terjadi ke,kita leh follow dr situ...lg rami lg bagus...

atok said...

waaa.
ade pminat antarabangsa la.
eheh

Along Arman said...

♥ huhuh.. ♥
♥ tahniah cik angah.. ♥
♥ da makin ramai followers.. ♥

Cik Angah said...

sis lin:- betul 2 sis...ni x..pndi follow tp x letakkan jejak..susah2..huhu

Cik Angah said...

atok:- angah x tau pun ade pemint dr seberang?hehe

Cik Angah said...

along:- tahniah?huhu..xde makna sgt sis..ramai yg `beku`

Eazy Izzuddin said...

wah2..
rmi gler follower nyer dr eazy...
eekeke

pe rahsianye erk??
xD

Cik Angah said...

eazy:- xde rahsia pun..hahaha...mybe rajin usha2 blog or kot..hehe

Nazz@Purple said...

Nazz pun nak follow jgk ar..

asna cute said...

Ehhh asna tinggal kan jejek nie... kot asna xtgal kan jejak mcm ne nk rapatkan silaturahim kan kan kan kan =)

Cik Angah said...

nazz:- ha..mcm ni lah contoh terbaik..thnks sudi follow angah ^_^

Cik Angah said...

asna:- betul 2..hehe...:)

apis (bukan nama sebenar) said...

ramainya peminat

gagaga~

MaDihays{Ida} said...

cik angah, akak link awk lamaaaaa dah.. jgn marah yer..

eh, bagus la ramai follow awk, tu tandanya blog awak nie terhangat dipasaran..

PJ selamba said...

a'ah kan...
ramai gila dari follower aku...
ok la tu cik angah..
ramai peminat...

Cik Angah said...

apih:- kenapa nick kamu 2 kelakar na..hehe...

kak ida:- ok2..angah pun dah link akk dah :)

pj:- jgn jeles tau...huhu..tp ramai yg beku...kih3..

Related Posts with Thumbnails

Klik My Nuff If Keluar (: