Nuffnang Saya

Jom follow Saya :)

Wednesday, January 25, 2012

S u R p R i s E !!!


Salam

ahaha..dah bersawang kembali dh belog shaye nih..now insyaAllah ada je masa sy pasti akan hupdate mana2 yg buley update..hihi..ada bbrapa pmbaharuan yg dh shaye tuka cthnya pic header di atas... pic sape?pic anak shaye lah..Nur Zahra Marissa namanya. o yeh~ now pu3 cinta haty shaye tu dah menjangkau 11 bulan.. dah berlari2 anak lagi tuh..alhamdulillah...

ape yg suprise shangat yg nk di war2 kan ni? hihi.. o yeh~ sy sgt teruja yg amat2 teruja..nak tau kenapa?
okies.sila tgk pic di bawah:













































(UJIAN INI DI BUAT PADA 24/1/2012..O YEAH..SHAYE AGAK PENING MEMIKIRKAN BILA LAST TARIKH SY DTG BULAN...HUHUHU..)






Occay, 2lah surprise nya...hehe...Alhamdulillah shaye preggy again~ 4 my 2nd baby..
doakan shaye ye kawan2..baru lagi janin dalam tummy shaye ni..


Komenlah setiap kali anda membaca =)

2 pengkritik bebas:

deqla manjew said...

alhamdulillah rezeki Allah.. tahniah yer, cuma sy je la msh tertunggu-tunggu rezeki. huk2..doakan sy ye. tringin sgt.. huhu

Nadyaz said...

deqla:insyaAllah ade rezeki nnti...

Related Posts with Thumbnails

Klik My Nuff If Keluar (: