Nuffnang Saya

Jom follow Saya :)

Sunday, May 17, 2009

Lelaki Handsome vx X Brapa Ensem

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap:: woow, cool giler...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)...

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...

kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?...

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?

(^^) ish2x

P/s:- Jangan Percaya 100%...
Tujuan Hiburan Semata mata Tiada Kaitan Antara Yg Hidup @ Yg Tlh Tiada..
(;


Komenlah setiap kali anda membaca =)

5 pengkritik bebas:

NoRT said...

ngah,..aku nak letak entry ni kat blog aku,leh x? alaaa...leh la ye...

Athirah said...

hahaha..
manusia sering menilai dari luaran
padahal dalaman juga memainkan peranan y sama..
apa guna muka handsome tapi hati busuk?
lebih baik muka x handsome tapi hati baik..

peace :>

Cik Angah said...

nort:- yelah2..amiklah...

Cik Angah said...

athirah:- setuju...absolutely..mentaliti segelintir org d luar sana...hmm

Bro_mie said...

kalo angah gambar ngan saya.....org akan kata...."look, it's beauty and the beast!"....huwaaaaaaa......

Related Posts with Thumbnails

Klik My Nuff If Keluar (: