Nuffnang Saya

Jom follow Saya :)

Thursday, February 26, 2009

HeHeHe =p

Apakah ia hidup?hmmm..

anda rasa ni pic betul ke x?

Sekiranya ketam tersebut benar-benar hidup bagaimana?=p


Nampak x ape yg cik angah nampak?hehe..
sumber- Google




Komenlah setiap kali anda membaca =)

7 pengkritik bebas:

lina said...

huhuhu...cik angah ketam tu klu idup btul2kan mungkin org yg kat sblh2 tu smua lbm2 sbb kn sepit....hehehe....gambar tu org nampak....

PJ selamba said...

1. tu gambar ape?
2. dah byk gambar camtu
3. tu betul ke? atau replika? hehe
4. apekebenda budak² tu buat? patah tak pasal je...sudah jatuh ditimpa batang nyiur

MaDihays{Ida} said...

besar rasakse ketam tu..
masak kari ketam sedap tak?
ish... teringin plak...

nAd.dOt said...

suke gamba last tu tu..nak wat cenggitu jue..haha

fyzue said...

1)cam gambar bontot kuda ada mata jer..hehe
2)ntahla btol ke tak, skang ni sng je nk edit gambor.
3)goreng pon sodap!!
4)hehe..amik turn nk terjun laut..
suke tgk gmabr camni kt internet..

AHMADSUFI6177 said...

gambar satu tue x clear lah... xtahu mende...

erm... yg batu bersujud tue aku percaya la... cuba google 'kebesaran allah'... gambar tue akan terkeluar..

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

hai.. hee..~ thanks drop comment kat blog saya.. i will follow u.. u too oki..? add ur link..

Related Posts with Thumbnails

Klik My Nuff If Keluar (: