Nuffnang Saya

Jom follow Saya :)

Tuesday, June 22, 2010

Tiap Hari Sayang...

Salam/ Salam Sejahtera
Saya Pasti kebanyakan dari anda Pastimempunyai akaun-akaun spt FB,FS,MySpace dll,
saya turut ada..Berikut merupakan akaun kesayngan saya =)
If sudi,tinggalkan jejak anda bersama dgn Url tuk sy terjah ya..



Twitter Kesayangan saya..

Follow lah saya ya...(if sudi..hehehe)
http://twitter.com/cikangah



klik ---> MyRakan
dulu saya amat aktif di sini (b4 kawin)
tp skrg dah kurg...
apepun...if nak carik saya,leh search nama saya

Cik Angah (hanya saya sorg guna nama ni) =p


Aha..Yg atas ni Friendster Sy..
saya jarang on9 tp dalam seminggu adela dalam 3 X update (;
klik sini ya : http://www.friendster.com/cikangah
feel free 2 add me (:


Facebook saya pula..hehehe...
kalau sahabat2 sekalian ade Fb,leh la Terjah saya di ;
http://www.facebook.com/nadwati.munirah
Hari-hari saya update status =p

Yg atas ni email saya..
email lah saya ( citt perasan ade org nk emel)
nadshah86@yahoo.com.my
nadya.angah@gmail.com






Sekian dulu dr saya...

"Sharing is Caring"

Assalamualaikum =)


Komenlah setiap kali anda membaca =)

11 pengkritik bebas:

Farazila said...

cik nad..kamu mmg aktif dalam dunia maya ini....

:)

Cik Angah said...

hehehe..cik fara,,..xdelah aktif mn.. :)

Thoha said...

salam.dah add facebook..hehe

Cik Angah said...

thoha: thnks :)

sYaFiQa said...

salam....saje jalan2 carik kawan

el said...

byknye dia pya site..hehehe
jenuhlah kan..
sempat ke nak terjah semua
hehehe

EN.ROBOT said...

saya kenal kamu di myRakan,.,.
dan kamu masih single masa tu,.,.
haha,.,.btw, glad to know u angah,.~
semoga hepi hingga akhir hayat,.amin~

Cik Angah said...

syafiqa: ok..salam kenal dr sya :)

Cik Angah said...

el: klu sy sempat..awk x nk terjah ke?hehehe

Cik Angah said...

robot: sy pun knl kamu d sana..hehehe..tggu turn kamu plak mau naik pelamin..x sabar :)

akiss ferrero. said...

dah letak nama blog di exchange link. thanks "p

Related Posts with Thumbnails

Klik My Nuff If Keluar (: