Nuffnang Saya

Jom follow Saya :)

Sunday, June 20, 2010

3D Pictures

Mungkin ramai di luar sana yg tlh melihat byk gmbr2 hasil kreativiti artis Luar Negara yg bijak mengunakan kemahiran mereka dalam lukisan (mesty pndi lukis or at least kn ada skill klu x,xjadi) Artis Luar mmg sangat2 kreatif dalam Seni ni..dan dasar Negara mereka yg byk memberi sokongan pun memainkan peranan jugak..Mmg kebanyakan Negara luar sangat Terbuka dalam Bidang Seni kreatif malah rakyat mereka juga menerima dgn baik Artis2 dalam bidang seni..lagi2 Seni Halus (sy amik cos ni ms kat U)

Bilelah Malaysia bersifat lebih terbuka dalam Penerimaan terhadap Artis-artis seni ni ye(mmg ada tp ciput sgt)..
hurmmm...Knpa sy ckp mcm 2..sebab dr pemerhatian sy selama ni pun x byk agensi Swasta/Gov yg mengadakan Pameran2 seni...kalau adepun bermusim...bukan setakat pameran,aspek lain pun kena ambik kira...

Uh..sudah byk membebel,korang tgklah gambar2 yg sy dapat dr Pakcik google ni ye..

Indah Bukan..& sgt2 Awesome!


sangat real...


Yg x tahan 2 ade Alligator...ngeee~


Comel baby 2..citt~ katak 2 sangat besar!!


Yg Nih Lawa..fuhhhh~


sangat2 teruja..rasa nk pegy sini!!!
dah mcm berlaga plak..

nk men laptop pun bley ape..
i loike (;


"Sharing is Caring"


Komenlah setiap kali anda membaca =)

7 pengkritik bebas:

little cart00n said...

wow..cantik lah..sebijik real!!

Puan Nad a.k.a Angah said...

little cartoon: yeah..sbjik cam betol =p

erolnukman said...

betul..kat malaysia bakat ramai tp peluang takde.tak brapa nak open..last2 lukis secara haram kat tembok2..(grafiti)..bile d lihat hasil memang lawa..tp tu lah..susah..

Poyaty said...

mmg nmpak real lah angah. hihi

Puan Nad a.k.a Angah said...

erol: ya betul2..contoh terdekat kat area trmbok pasar seni (lrt)

yaty" ye..mmg real..huhuhu...

Bunglon Blog Indonesia said...

dunia teknologi memang menghasilkan karya2 yang menarik terlebih lagi untuk dunia 3 dimensi selalu menakjubkan, salam ziarah sahabat
Sukses Slalu!

Fikri said...

Nice.. nk wat 1 la kt umah. hehe.

Related Posts with Thumbnails

Klik My Nuff If Keluar (: