Nuffnang Saya

Jom follow Saya :)

Sunday, August 2, 2009

Pegi PiChi PaiR


Ngee..agak pelat cik angah mok sebut itu word..actually Ini ari,angah ke Pc Fair(last day) di Klcc wif one of My best buddy..besh woo..sebab manyak sgt2 brand pc,lappy,camera n etc yg leh jumpe kat sana..yg x besh nya sebab manusia amatlah ramai.... ngeeee...nak d katakan tiap booth cik angah singgah(tp x semua lah) mmg TERUJA n RAMBANG mata...ngehehe...Niat di haty nk beli menda len..at last yg d beli INK printer HP...huk3...xpelah..asal bebaloi kunjungan ku =p

Itu ajelah coretan yg x seberapa untuk hari ini....ngeeeeeeeeeee!~


Komenlah setiap kali anda membaca =)

8 pengkritik bebas:

NoRT said...

letih wo kalo p pc fair nih...

Cik Angah said...

Nort:- yup..mmg letih...huhu

EN.ROBOT said...

pic td ke angah..?

Cik Angah said...

Ery:- hehe....biarlah Rahsia...;p

Eazy Izzuddin said...

wooo
x suka la pi tmpt reramai..
haha

Ahmad Zaki said...

PC Fair kat Melaka ni bermula pada 7/8/2009. Tapi sy rasa mcm dah muah nak ke sana. Sebenarnya tak semua barang diletakkan pada harga rendah,ada yg sama harga dgn pasaran luar.Malah ada yang mengadu harga pada PC Fair lebih mahal dari hari2 biasa.

atok said...

atok ade kenangan kat pc fair.
eheh

F.Aswan said...

saya x pernah lagi pergi pc fair

Related Posts with Thumbnails

Klik My Nuff If Keluar (: